Over ons


Schouten Installatietechniek staat met een team van medewerkers voor u klaar op het gebied van centrale verwarming, zink- en loodwerk, warmtepompen. Het berekenen, tekenen, realiseren en beheren van installaties is onze specialiteit. Wij zijn erkend installateur, waardoor u kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit en installaties aangelegd volgens de laatste eisen en normen. Ons werkgebied bestrijkt de regio Zuid-Holland, zoals Roelofarendsveen, Leiderdorp, Leimuiden, Oud Ade, Rijpwetering en omgeving.

Schouten Installatie staat voor betrouwbaarheid, specialisme en kwaliteit!

 

Waar staan we voor

Schouten Installatietechniek is de installatiepartner voor onderhoud en beheer voor zowel renovatie als utiliteitsbouw. Als erkend installateur zorgen wij voor correct aangesloten huisinstallaties door altijd te werken volgens de geldende voorschriften en normen. Zo energiezuinig en milieubewust mogelijk. De erkenning als gas- en watertechnisch installateur houdt in dat wij beschikken over alle vereiste diploma’s voor het aanleggen, uitbreiden, veranderen, herstellen of onderhouden van uw gas- en watertechnische installaties. Wij zijn aangesloten bij Uneto-VNI zodat u weet dat wij voldoen aan alle eisen.

Meer informatie?

Voor meer informatie, een afspraak, storing of een op maat gemaakte offerte: mail naar info@schoutenverwarming.nl of bel 071-3315941.

Contactgegevens Schouten Installatiebedrijf

Schouten Installatie bedrijf
Langeweg 20
2371 EG Roelofarendsveen

Tel: 071-3315941
Fax: 071-3316950
Mail: info@schoutenverwarming.nl

Contactgegevens Schouten Zonne-energie

Schouten Zonne-energie BV
Leidseweg 26a
2374 AN Oud Ade

Tel: 06-533 838 65
Mail: info@schoutenzonneenergie.nl

Administratie: admin@schoutenzonneenergie.nl